Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 25 februarie 2013

Carnati traditionali de porc

Ingrediente necesare pentru carnati traditionali de porc:


- 2 kg carne de porc potrivit de grasa
- intestine de marime potrivita pentru carnati
- 1 capatana de usturoi
- sare
- piper
- ienibahar
- cimbru
- coriandru dupa gust

Carnatii traditionali de porc se pregatesc astfel:


         Dai carnea prin masina de tocat, o amesteci cu sare, piper si zeama de lamaie. Presezi o capatana de usturoi si o lasi in apa calda o jumatate de ora, dupa care o strecori. Framanti bine compozitia, adaugi coriandrul, ienibaharul, cimbrul tocat si 3 linguri de apa rece. Umpli intestinele cu masina de carnati, iar la capete lasi un gol de circa 2-3 degete din mate pentru a putea fi legate.














Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu