Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

duminică, 27 ianuarie 2013

Tarta cu dovleac si ciuperci

Ingrediente necesare pentru tarta cu dovleac si ciuperci:


- 200 g faina
- 125 g margarina
- 4 linguri apa
- sare

Pentru umplutura iti trebuie:

- 1 kg dovleac
- 400 g ciuperci
- 1 mana masline fara samburi
- 1/2 lingurita nucsoara
- 150 g cascaval de post
- sare
- ulei


Tarta cu dovleac si ciuperci se prepara astfel:


          Amesteci toate ingredientele pentru aluat si dai la rece. Cureti dovleacul si ciupercile. Dai dovleacul pe razatoare si tai ciupercile felii. Calesti dovleacul 20 de minute, iar ciupercile le sotezi intr-o tigaie separata. Intinzi aluatul intr-o forma unsa cu unt si-l coci la foc potrivit 15 minute. Il scoti, torni dovleacul amestecat cu ciupercile, nucsoara, maslinele si cascavalul ras si dai tarta la cuptor pentru inca 15 minute.














Recomandari:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu