Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

duminică, 13 ianuarie 2013

Coasta de miel in stil Wellington

Ingrediente necesare pentru reteta coasta de miel in stil Wellington:


- 500 g coasta de miel (rack de miel)
- 200 g spanac proaspat
- 5-6 fire menta verde
- 200 g ciuperci proaspete
- 200-300 g fasii foarte subtiri de sunca presata
- 1 lingura mustar
- 300 g aluat foietaj
- 1 galbenus batut
- ulei
- sare
- piper

Se prepara astfel coasta de miel in stil Wellington:


   Scoti carnea de pe rack-ul de miel in asa fel incat sa obtii o bucata de carne perfect cilindrica. Condimentezi cu sare si piper si o prajesti usor intr-o tigaie cu ulei incins. O pui la scurs pe un vas inclinat. Oparesti spanacul doua minute in apa clocotita, il scurgi bine si il toci in blender, impreuna cu menta, sare si piper,dupa gust, pana ce obtii un piure dens. Calesti in putin ulei incins ciupercile taiate, dupa care le pui in blender si le pasezi pana devin o pasta omogena. Carnea de miel o ungi cu mustar. pe o folie de plastic, intinzi fasiile de sunca presata, in asa fel incat sa obtii un" covor". Intinzi un strat de pasta de ciuperci si peste el unul de piure de spanac. Asezi carnea si rulezi, ajutandu-te de folie pentru a crea un rulou perfect. Desfaci folia de plastic si ruloul obtinut il rulezi in aluatul de foietaj, pe care il lipesti la capete, dupa ce le-ai uns cu galbenus. Il asezi intr-o tava si-l introduci in cuptorul incins la 190 grade C pentru 20 minute. Il poti servi cu legume sotate sau cu salata verde asezonata cu ulei de masline si lamaie.



Recomandari:
 

    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu