Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 15 ianuarie 2013

Andive cu ou si smantana

Ingrediente necesare pentru andive cu ou si smantana:


- 600 g andive
- 2 oua
- 4 linguri de smantana
- frunze de salata verde
- sare
- piper

Andivele cu ou si smantana se prepara astfel:


    Andivele se curata de frunzele de la suprafata si de cotoare, se spala sub jet de apa rece, avand grija sa nu ramana urme de nisip printre frunze, apoi le lasi la scurs si le tai cubulete. Se fierb ouale foarte tari, apoi, dupa  ce se racesc putin, se curata si se taie in bucatele cat mai marunte. Se amesteca andivele cu ouale si cu smantana, adaugand sare si piper, dupa gust, apoi se trece totul intr-o salatiera, in care s-au asternut cateva frunze de salata verde.



Recomandari: 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu